sâmbătă, 29 noiembrie 2008

I love to live

Ce imi mai place sa traiesc!!

Dupa doua saptamani la munca, in care am zis ca o sa imi iau campii, vine un weekend prelugit gratie conducerii, care e prea tare!! You rule Bogdan!!! :D

E demonstrat dupa fiecare furtuna, vine si soarele!! Doar trebuie sa ai rabdare!!

Simt miros de iarna, de sarbatoare, de viata, de bine!!

Imi pare rau ca nu ne mai bucuram de sarbatorile Galatiului anul asta. Dar sarbatoarea din suflet, suplineste orice mic mancat pe margine drumului. :)

Echalen ganas, que solo tenemos una vida!!

vineri, 28 noiembrie 2008

Pink - Sober




Lyrics Pink -Sober

I don’t wanna be the girl who laughs the loudest
Or the girl who never wants to be alone
I don’t wanna be that call at 4 o’clock in the morning
‘Cos I’m the only one you know in the world that won’t be home

Aah the sun is blinding
I stayed up again
Oh, I am finding
That’s not the way I want my story to end

I’m safe
Up high
Nothing can touch me
But why do I feel this party’s over?
No pain
Inside
You’re like protection
How do I feel this good sober?

I don’t wanna be the girl who has to fill the silence
Cryin’ scares me cause it screams the truth
Please don’t tell me that we had that conversation
I won’t remember, save your breath, ‘cos what’s the use?

Aah, the night/dawn is calling?
And it whispers to me softly come to/and play
Aah, I am falling
And If I let myself go I’m the only one to blame

I’m safe
Up high
Nothing can touch me
But why do I feel this party’s over?
No pain
Inside
You’re like perfection
How do I feel this good sober?

I’m coming down, coming down, coming down
Spinning ’round, spinning ’round, spinning ’round
Looking for myself - SOBER (x2)

When it’s good, then it’s good, it’s so good till it goes bad
Till you’re trying to find the you that you once had
I have heard myself cry, never again
Broken down in agony just tryna find a fit

Ooo Oooo

I’m safe
Up high
Nothing can touch me
But why do I feel this party’s over?
No pain
Inside
You’re like perfection
How do I feel this good sober

Ooo Ooo

No Pain
Inside
Nothing can touch me
But why do I feel this party’s over?
No pain
Inside
You’re like perfection
How do I feel this good sober?

Will I ever feel this good sober?
Tell me, No no no no no pain
How do i feel this good sober?

vineri, 21 noiembrie 2008

Cea mai fidela fata

Ieri eram acasa, ma jucam cu Andrei.. televizorul deschis pe PROTV. Era Happy Hour, si ca invitat Marijuana, cea mai fidela fata. Nu am dat prea multa atentie initial, dar a reusit sa imi capteze atentia incet incet. Ce vorbea fata aia nu avea nici o noima, nu exista nici o legatura intre fraze. Avea o privire pierduta, dar fixa in acelasi timp.
Nu l-am vazut asa serios pe Maruta de cand e el la TV. Incerca sa o faca pe fata asta sa se tine de un fir al intamplarilor. Nu prea a reusit, pentru ca nu avea cu cine.
Serios ca nu imi dau seama cum au putut sa o lase sa intre asa in direct. O fi pentru audienta. Pentru ca sunt sigura ca a facut audienta. Toata lumea vorbeste despre asta.
Acum eu ma intreb daca CNA-ul vede ceva de sanctionat in aparatia ei, sau e ceva ce e in regula sa apara la TV la o ora de mare audienta.
Sigur era sub influeta unor substante.. ce fel de substante numai ea stie.
Daca ati pierdut faza, va atasez o parte din interviul ei. Vioclip luat de pe http://happyhour.ro/


miercuri, 12 noiembrie 2008

Cosas de la vida

Cine a zis ca viata e corecta, ca e mereu asa cum ti-ai dori. Cum faci sa nu te afecteze probleme celor din jur, atunci cand si tu le ai pe ale tale?


Oare de ce le trag eu pe ale altora?!

Cazul 1.
Eram in liceu, cand am patit-o prima data din cauza unei "prietene". Nici acum nu stiu cine a fost exact. Dar sa va zic ce s-a intamplat atunci: era inceputul lunii ianuarie, cand am primit acasa o scrisoare de la Corpul Gardienilor Publici, cum ca sunt chemata in judecata pentru neplata unei amenzi primite intr-un mijloc de transport in comun din cauza ca as fi circulat fara bilet. Bineinteles ca nu fusesem eu persoana in cauza, ci o alta care ma cunostea atat de bine incat sa stie adresa mea si numele parintilor mei: ma rog.. aproximativ. Zic aproximativ pentru ca pe tata il cheama Dan,. iar in copia procesului verbal care mi-au trimis-o scria Danut, iar la numele mamei scria Gina, iar pe mama o cheama Gherghina. Si in ziua de azi o banuiesc pe vecina mea, dar nu am nici o dovada clara. Oricum ideea e ca am fost pe la politie, am dat declaratii ca nu am fost eu, ca eu nu eram in localitate la data respectiva. Dar tot a trebuit sa merg la tribunal, sa fiu audiata, si sa declar si in fata judecatorului ca nu sunt eu persoana in cauza. Se pare ca pana la urma s-a rezolvat situatia. Din cate am inteles, gardianul care a scris procesul verbal a dat o declaratie cum ca nu ma recunoaste, s-au ceva de genul asta. Oricum cred ca era destul de greu sa tina minte toate persoanele pe care le amenda. In fine, s-a rezolvat. Dar cu "ocazia" asta am vazut eu prima data cum arata Tribunalul Galati si cum arata o sala de judecata. "Multumesc draga mea!!" :@

Cazul 2
Acum doua saptamani primesc o scrisoare din partea unei firme de recuperare debite. Daca nu achitam in termen de o saptamana o suma de vreo cateva milioane de lei, urmau sa inceapa procedura de chemare in judecata. Am ramas masca!!!
Era vorba despre o factura neachitata "de mine", pentru o comanda facuta uneia din multele firme de distributie produse cosmetice (stiti voi despre ce vorbesc). Problema este ca, din nou, eu nu facusem nimic.
Da, m-am inscris ca si consultant la respectiva acum vreo 4 ani, dar am facut o singura comanda, la inscriere si atat. Pe care, da am achitat-o. Factura pentru care ma dau astia in judecata e din mai 2008.
Stiam ca doamna care m-a inscris pe mine, mai facea comenzi pe numele meu. Chiar mai primisem scrisori de instiintare neplata, dar niciodata de chemare in judecata. Problema e ca nu mai stiu nimic de respectiva doamna: nici unde s-a mutat, nici un numar de telefon, nimic. Nu stiu de unde sa o iau.
Am vorbit cu cei de la firma de recuperare debite, incercand sa le explic situatia mea, dar mi-au zis ca faza de prezentare a documentelor justificative expirase de mult. Asa ca, in cazul in care nu se va plati restanta, ei incep procedura de chemare in judecata, iar eu nu am decat sa demonstrez ce sustin. Trebuia sa incep un alt dosar, sa fac o plangere penala impotriva tertilor necunoscuti care se folosesc de informatiile altor persoane, respectiv ale mele. Urma sa se faca o analiza a semnaturilor de pe borderoul de primire a coletelor, si sa se demonstreze daca ce zic eu e pe bune au ba.
Am preferat sa nu ma tarasc prin tribunale, si , cu tipete si urlete (interioare) am achitat eu factura in cauza.
Insa se pare ca dupa ce s-au vazut astia cu banii in cont, brusc nu mai raspund la mail-uri. Incerc sa aflu la ce adrese s-au dus pachetele astea. Cine i le-a inmanat doamnei respective si pe ce baza. Insa vorbesc cu peretii.
Pana una alta m-am usurat de cateva milioane, asa scurt, fara sa stiu de ce. In continuare ma zbat sa aflu cine se joaca cu numele meu si cu ce drept. Nu ma las pana nu aflu. Si atunci sa vezi CIRC!!

Cazul 3
I s-a intamplat mamei mele. Si-a facut o polita de asigurare pe 5 ani. Primele de asigurare le platea unei doamne agent, care venea tot timpul acasa. O doamna educatoare, recomandata de o alta cunostinta de a mamei. Anul acesta polita a ajuns la scadenta. Doamna agent disparuse de mult din peisaj, la fel fara sa se mai stie nimic de ea. Am sunat eu la firma de asigurare sa intreb daca exista macar polita de asigurare inregistrata la ei, pentru ca nu aveam deloc incredere in doamna respectiva.
Cei de la firma de asigurare, ARDAF (le zic si numele pentru ca mi-a placut cum au rezolvat situatia, demonstrand ca le pasa de asiguratii lor si dupa ce se expira asigurarile , nu numai atunci cand incaseaza primele de asigurare) mi-au zis ca polita este intregistrata, mi-au zis data ultimei chitante inregistrate la ei, si miau explicat ce trebuie sa faca mama pentru a intra in posesia banilor care i se cuvin.
Desigur ca aici apar problemele. Doamna agent, nu predase cateva chitante, in valoare de aproximativ 300 lei noi. Pe care i-a... baut. (vorba lui Malaiele). Zic, bun, dar cum rezolvam?! Totusi, mama a platit, chitanta s-a taiat. Jumatate din problema s-a rezolvat repede: firma de brokeraj pentru care lucra la vremea respectiva doamna agent, a achitat parte din chitante, care se regaseau pe inventarul lor. Mai ramasese o singura chitanta de 90 de lei, care nu era pe inventarul lor, deci nu voiau sa o plateasca. sa o plateasca doamna agent. Insa ia-o pe dna agent de unde nu-i: nu mai lucra la ei, nu mai avea nimeni nici un nr de tel.
Pana la urma, sefa agentiei Ardaf Galati, a hotarat sa isi ia vina asupra ei si a platit de la ea cei 90 de lei, ca sa se rezolve situatia si, cred eu, ca sa salveze si reputatia firmei. Foarte bine zic. Mai rau le trebuie daca se incurca cu tot felul de persoane.
Asa ca saptamana asta mama ar trebui sa isi primeasca banii. Frumos, nu?!
O alta situatie creata de unii si rezolvata de altii.

Se descurca lumea! N-ai ce sa le zici. Putin ii intereseaza cine si de ce trage ce fac ei. Daca mie mi-e bine, mi se..... de tine. Probabil asta e motto-ul lor in viata.
Ah, dar ce bine imi pare ca e rotunda roata!!