sâmbătă, 8 septembrie 2007

What goes around comes around

Din ciclul "de aia-i roata rotunda, sa se invarta"...

Pline de surprize s-au dovedit a fi ultimele ... doua luni din viata mea. Unele mai placute, altele nu prea, iar altele pur si simplu din categoria celor care te lasa masca.

Provocari noi, provocari reinviate, provocari nedorite. E bine. Inseamna ca inca traiesc si sunt oameni care mai si observa asta.

Multe premiere: de la mersul pe motor, la vazut (in sfarsit) faleza de la Braila, pana la trezitul (aproape) in fiecare dimineata cu 45 de minute mai devreme pentru a savura o cafea (mai) buna.

Incepusem sa cred, la un moment dat, imi bate dragostea la usa. Mi-am revenit repede. Adica m-a trezit repede. Era deja la usa altcuiva. Atunci mi-am propus sa incerc sa schimb "aroma" si cat mai repede. Din pacate ce mi se oferea, era genul de aroma pe care nu eram pregatita sau dispusa sa o servesc in fiecare dimineata.

Incerc acum, sa aflu raspunsul la clasica intrebare: "do you believe in love after love?" Aici e un pic mai dificil. Pentru ca nu stiu daca e chiar "AFTER love". Nu.. nu eu sunt problema. La mine e destul de clar... trecutul. Viitorul e cel pe care incerc sa il negociez.

M-am ars de atatea ori, ca suflu acum si in congelator. Stiu ce vreau. Stiu chiar foarte bine ce vreau, si sunt gata sa dau ce am mai bun pentru a ajunge acolo unde visez. Dar asta nu inseamna ca sunt gata sa ma arunc intr-o situatie care este inca incerta. Stam, analizam, asteptam, iar cand rezultatul e cel dorit ne punem pe treaba. Si daca nu si nu.. ne reorientam. Solutii exista.

Pai nu?! Doar suntem oameni, nu animale!

Asta e relativ usor de rezolvat. Cum timpul le rezolva pe toate, nu ar trebui sa imi fac prea multe griji, ci doar sa ma inarmez cu un pic de rabdare. Si daca "good things happend to those who wait", m-am scos.

Mai dificil e de rezolvat provocarea din categoria celor "nedorite". Trebuie mult tact, multa atentie, minte limpede si chiar un pic de tupeu. Hmmm... de unde sa le scot eu pe toate? Ma descurc eu, doar mi-s fata descurcareata. ;)

DepecheMode - FreeloveAnd I'm only here
To bring you free love
Let's make it clear
That this is free love
No hidden catch
No strings attached
Just free love

2 comentarii:

Anonim spunea...

beep..

Fiona spunea...

Pe cuvântul tău? :)