miercuri, 9 ianuarie 2008

Show-ul care ma tine cu sufletul la gura!

Poate suna pompos, dar asta este adevarul: The Donald aka Donald Trump, mi-a captat atentia in fiecare seara cu al lui senzational The Apprentice. Un show in care ii cauta, si ii gaseste, pe cei mai buni apoi ii angajeaza. Un reality show, o lupta mai bine zis, unde cel mai bun (cel putin in viziunea lui Trump) castiga onoarea de a lucra pentru unul dintre cei mai puternici oameni.

Ultima bomba a domnului Trump este THE CELEBRITY APPRENTICE! Show-ul este in desfasurare, abia s-a difuzat primul episod in USA!





14 vedete internationale au fost antrenate in acest proiect. Adica 13 vedete plus o wanna-be star, pe nume Omorosa, o fosta canditata la postul de Ucenic.
Acestea nu concureaza pentru un job in cadrul firmelor lui Trump, ci pentru scopuri mult mai onorabile: toate fondurile stranse in fiecare saptamana vor fi donate catre diferite fundatii de caritate, fie ca ele apartin vedetelor in sine, fie sunt fundatii alese de acestea.

Intre cele 14 staruri a fost inclusa si Nadia Comaneci. Ceea ce ma va face sa urmaresc cu si mai mult interes show-ul!

Puteti urmari pe internet fiecare episod din THE CELEBRITY APPRENTICE, sau chiar sa il downloadati, pentru colectia proprie!

GO NADIA!!

Vedetele:
CAROL ALT , GENE SIMMONS , JENNIE FINCH , LENNOX LEWIS , MARILU HENNER , NADIA COMANECI , NELY GALÁN , OMOROSA , PIERS MORGAN , STEPHEN BALDWIN , TIFFANY FALLON - concediata , TITO ORTIZ, TRACE ADKINS , VINCENT PASTORE

Niciun comentariu: