miercuri, 31 decembrie 2008

La multi ani!

La multi ani!

As vrea sa ne fie bine tuturor in noul an!
Eu las in urma un an bun, un an in care s-au intamplat multe lucruri frumoase. Sper ca petrecerea din seara asta, sa aduca cu ea un an macar atat de bun ca cel care tocmai trece!!
La multi ani!! Sa petreceti frumos!

vineri, 26 decembrie 2008

Merry Merry Christmas to you all

Sarbatori fericite tuturor! Sper din tot sufletul ca simtiti sarbatoarea, si nu numai carnatii si friptura de porc! :)

Anul asta avem un brad special. Adus de noi de la mama lui de pe munte, de la Odorheiul Secuiesc. Multumim Dan! :D

In prima zi de Craciun, ne-am intalnit cu o parte dintre prietenii nostri, la noi acasa, la o fripturica, un pahar de vin si o felie de tort. Tot ei ne-au ajutat si am si impodobit bradul.

A fost frumos, a fost special: atat escapada la Oderheiul Secuiesc, cat si primele zile de Craciun.

Maine mergem la Bucuresti o fuga, o plimbare! Daca e sarbatoare.. sarbatoare sa fie!

marți, 16 decembrie 2008

Securitatea la americani

Mult laudata securitate america, prea marita protectie de care se bucura demnitarii americani si-a luat-o in freza urat de tot. Pai cu me poate ca in timpul unei conferinte de presa in Iraq, presedintele Statelor Unite ale Americii sa fie tinta pantofilor unui jurnalist suparat. Si garzile de corp ce faceau? Ascultau discursul presedintelui, probabil. SI noi om fi varza, dar nici cu ei nu mi-e rusine! Ia priviti aici faza!


Si prentru ca si noi avem frustrarile noaste, si pentru ca si presedintele tarii noastre este iubit, vine Mircea Badea si ii face presedintelui Basescu aceiasi dedicatie. Doar ca e mai mult simbolica, pe cand Bush, era sa si-o a in freza urat. Noroc ca are reflexe bune. Viata frate!

duminică, 14 decembrie 2008

Mondenii - Cocalari si pitzipoance pe mess

Romania mai are umor! Mai avem o sansa. Foarte amuzant acest episod din Mondenii, care arata o realitate dura! Urmariti aici, daca nu l-ati vazut pe TV.

luni, 8 decembrie 2008

Revelion 2008

Circula pe net in ultimele zile/saptamani o idee despre cum ar putea arata un meniu pentru Revelionul 2009. Ia priviti:

Tuica de Pitesti balaie,
Ce te mangaie la ... limba
Dispozitia iti schimba

Branza buna de Trapista
Scoasa chiar acum din ... lada
Cine vrea, poate sa vada!

Sunca alba ca si-o coala,
Cum mananci, cum ti se ... pare
C-ai pofta de mancare!

Mici facuti cu ardei iute
Cand mananci iti vine-a ... spune,
Doamne, ce bucate bune!

Fripturica de boboci
Cu garnitura de ... varza
La stomac sa nu te arda!

Mere, pere, cozonaci
Sa mananci pana te ... culci
De atatea fructe dulci!

Tort cu nuca cat caciula
Care scoala-n sus si ... masa
Daca nu intreaga casa!

Cui meniul n-a placut,
Apai, mama lui sa-i ... faca
Alt meniu care sa-i placa!

sâmbătă, 6 decembrie 2008

Sunt un copil


Imi plac sarbatorile, imi plac cadourile si ador surprizele. Primul lucru pe are l-am facut dimineta, a fost sa ma uit in ghete sa vad cat de cuminte am fost. Din pacate tot ce am primit a fost o promisiune :)


Azi am aflat ca unor oameni nu le place sa li se spune "la multi ani" nici de ziua lor, nici de ziua numelui. Nu e prima data cand aud asta, dar faptul ca cineva se poate ascunde in gaura de sarpe, doar sa scape de urarile de bine, mi se pare pur si simplu ciudat. Nu ciudat .. rau, dar ciudat. cabral.ro

Dar daca mie imi place sa ma ureze lumea pentru ca am impresia ca sunt un pic mai importanta, pentru ca ma bucur cand un prieten/cunoscut ia 2 minute din timpul lui si mi-l dedica mie printr-un telefon sau un sms, asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa fie la fel.


Asadar, pentru toti cei carora le place sa fie felicitati de ziua lor, le urez La multi ani, si cat mai multe zile pline de soare, ca cea de astazi. Sa ne traiti, mult si bine!


De azi incep oficial Sarbatorile de iarna, desi dupa vreme numai iarna nu ai zice ca este. E frumos si asa, imi place ca e mult soare (cel putin la Galati asa este).

Sarbatori fericite sa avem! :D


O prietena tocmai mi-a trimis urmatoarea urare, pe care o dau si eu mai departe:


Spiridusii din poveste, au venit sa-mi dea de veste, ca ai fost foarte cuminte si-ai ghetute lustruite. In botina virtuala, pun urarea muzicala iar in pantofi si papuci, am sa pun dulciuri si nuci. Jucarele de tot felul, mi-au cam golit portofelul, dar le meriti cu prisos, fiindca te-ai purtat frumos!

vineri, 5 decembrie 2008

Anca Parghel

Am auzit azi dimineata pe radio, si nu mi-a venit sa cred: Anca Parghel a murit! Dupa ce a invins cancerul la san, a pierdut lupta cu cancerul ovarian.

Cat optimism avea femeia asta in ea, eu nu am mai vazut la nimeni. Cat de sigura era ca se va face bine, ca va trece peste tot si toata. Te facea as crezi tot ce spunea, si iti dadea si tie din optimismul ei.

Am stiut mult prea putine despre ea si despre ce putea, dar am reusit sa vad ca e un mare om!

Condoleante familiei! Dumnezeu sa o odihneasca!

miercuri, 3 decembrie 2008

Muzica si voie buna

Am ras in hohote cand am vazut de 1 Decembrie la PROTV, in cadrul emisiunii HappyNation, Alex a raspuns provocarii lansate de Maruta si a acceptat sa cante o manea. Da, sigur, de dragul show-ului. Dar i-a iesit bine de tot. S-a pregatit serios omul. Bravo lui!! Mi-e mi-a placut teribil. Uitati-va si voi! Tare a fost si faa cand si-a facut intrarea intr-un Q7, cum atfel decat..ALB. Si daca Q7 nu mai e fita manelistilor, atunci ce?! :)


Videoclip luat de pe site-ul Happy Hour.



luni, 1 decembrie 2008

La multi ani, Romania


La multi ani, romane, oriunde ai fi!


Uita macar azi, daca este ceva ce nu iti convine in tara ta, si bucura-te ca esti roman. Bucura-te pentru ce ai, pentru ce ai obtinut.


Vorba ProTV-ului: HAI NOROC CA SUNT ROMAN!!