duminică, 13 septembrie 2009

maraton..

Ce poate fi mai placut (pentru finantele unei familii) dupa concediul de vara, unde deja ai cheltuit banii din dotare pana la ultimul leu?! O invitatie la o nunta de la care nu poti sa lipsesti!! Ce poate fi mai bine decat o nunta?! Doua nunti la care nu poti sa lipsesti.. dar ambele in aceesi zi!!

Prin asta am trecut noi saptamana trecuta, la 2 zile dupa ce ne-am intors din concediu. Sambata la ora 10 eram la coafor, la ora 12 eram acasa la mireasa numarul 1, la ora 16 la biserica iar la ora 18 la starea civila (da, ei au avut mai intai biserica si apoi starea civila). Intamplarea a facut ca cele doua prietene ale mele sa aiba starea civila la cateva minute distanta, si uite asa am putut merge la amandoua.

Asa ca: intram cu mireasa numarul 1.. Dl. Primar oficiaza ceremonia rapid, isi spune discursul, se da cu subsemnatul, se pupa, se bea sampanie, multi ani traisca... iesim afara. Cat timp se faceau poze aici, mergem la nunta numarul 2. Intram: acelasi primar, acelasi discurs, alta sampanie, multi ani traiasca.. iesim afara.

Avem timp sa facem o poza (ultima poza care are loc de card) cu mirii numarul 1. Gata ei au teminat, trebuie sa mergem la restaurant. Ne bagam peste nunta numarul 2. Rugam mirii si invitatii sa ne ierte, ca ne grabim, dar vrem si noi o poza cu ei. Zis si facut. Am terminat aici. Mergem la restaurant la nunta numarul 1 sa facem intrarea. I-am prins din urma! EEEEE!!! Intram cu totii, iar pupaturi, iar sampanie, iar la multi ani! Ne cautam repede locurile la masa si... plecam! Cum unde? La vreo 200 m de restaurantul numarul 1 este biserica unde se cununa mireasa 2.

Fugim pentru ca ceasul imi zice ca am putea intarzia. Neeaaaahh!! Se pare ca s-a intamplat ceva, pentru ca desi suntem acolo la ora care trebuie, e o cununie in desfasurare, mai e una la rand, iar apoi urmam noi. Am stat vreo 30 de minute acolo... nu mai puteam.. trebuia sa merg acasa sa arunc sandalele din picioare si sa imi iau altceva mai comod. Am plecat si am revenit la nunta numarul 1, unde am si stat pana la la ora 1 am, cand am plecat la nunta 2. Dansat vreo 2 hore, mancat vreo 2 feluri de mancare, baut un pahar cu vin, dat bani la miri, plecat la nunta 1, unde am ramas pana la terminare.

Si ca totul sa fie magnific, cu vreo 30 de minute inainte de plecare a inceput o ploaie, de nu te vedeai om cu om. Dar pana la masina mai este de mers: vreo 30 de metri si de urcat tot cam atatea scari; frumoooos.

Am ajuns acasa rupti: la buzunare si de oboseala!
Dar pentru prieteni, as mai face-o inca o data!

Saptamana viitoare mai mergem la o nunta! SI GATA!! Pana la anul luam o pauza! Buget in reconstructie!!

Later edit: punem cateva poze sa vada lumea ca nu povestim din cartile lui Creanga :)

4 comentarii:

mirelusi spunea...

Lili, esti bestiala, m-a amuzat copios stilul tau... :)

Patience spunea...

Doamnă dragă,

Ce plăcere să vă văd prin aste locuri!!

Sunteţi foarte amabilă să spuneţi că vă place stilul, dar eu ştiu sigur că există un motiv bun, pentru care am terminat un profil real şi nu unul uman :))

Toate cele bune!!

orator spunea...

te intereseaza un schimb de linkuri cu www.orator.ro ?

Patience spunea...

orator...
ok!