vineri, 21 decembrie 2007

in sfarsit...

...e ultima zi de munca pe anul asta. Inca de saptamana trecuta incepusem sa calculez AMR-ul. Nu ca nu mi-ar placea la servici, dar nici acasa nu e rau :)

Au avut o inspiratie stralucita cei din conducere, si ne-au dat o vacanta in toata regula: abia pe 7 ianuarie ne mai intoarcem la servici!!! Asta da vacanta, nu? :)

Azi luam banii (adica azi dau banii :P) Abia astept sa ii cheltui!! Ar fi multe cadouri de luat, dar anul asta sunt hotarata sa ii fericesc doar pe cei care merita, iar in capul listei sunt nepotetii mei. Cel mai cuminte, Mario, respectiv cel mai agitat copil pe care il cunosc, Andrei!

Parca intra zilele in sac. Nu mai stiu cum sa imi impart timpul. Foarte multe lucruri de facut si nu stiu in ce ordine sa ma apuc de ele :)

Ne-am luat braaaaad!! Adica mi-a luat brad! Ditai bradul! :) A fost singur in piata si mi-a facut o MARE surpriza, la propriu. Aseara / azi dimineata ne-am culcat la 3.30!!!! Am stat sa facem bradul:) Si nu am terminat!! Mai trebuie beteala.. si globuri!! Ce sa faci.. daca e mare bradul. e pana in tavan... dupa ce a fost taiat cam jumatate de metru!! :)

Diseara ii impodobim bradului lui Andrei. Sunt curioasa cum o sa reactioneze! Abia astept!!

Dar hai.. back to work!!

Niciun comentariu: