joi, 27 decembrie 2007

It's the season to be jolly!!


SARBATORI FERICITE, dragilor!


Nu stiu altii cum sunt, dar eu chiar savurez sarbatorile anul acesta. Imi este neasteptat de bine. Desi nu pot sa zic ca am facut ceva foarte palpitant pana acum, pot sa spun totusi ca ma simt bine.

Am fost la Barlad in ajunul Craciunului. Am fost impresionata, pentru a nu stiu cata oara, de cat de frumos e orat orasul de sarbatoare! E spendid! Luminite, forme diferite pe stalpi, instalatii in copaci! Mult mai frumos decat in Galati! Bravo lor!! Si sa nu mai zic de bradul din fata primariei! DA frate! Asa da brad!! Am reusit sa ma pozez cu el :) din pacate nu am reusit sa fac poze si cu
Mosul Craciunul din fata primariei. Cineva il luase de acolo pana sa ne hotaram si noi... Ah da.. ea un Mos mare-mare, de genul celor pe are ii vezi in magazinele mari, care dau din talanga si din fund! :)) Mai mult noroc data viitoare.

Prima zi de Craciun impartita intre familia fratelui mei si alti prieteni la fel de dragi. A doua zi de Craciun.. la mama acasa, ca doar asa e frumos :)

Mai sunt si planuri, mai e loc si de surprize, de neprevazut!


Sper ca Mos Craciun, v-a adus tot ce i-ati cerut. Iar daca a uitat ceva, sper sa va aduca Anul Nou! Numai bine, dragii mei. Numai bucurii si veselie sa va dea Dumnezeu. Sa uitam de tot ce-i rau si sa ne bucuram de frumusetea sarbatorilor sfinte.


Sarbatori cu bine. ... cu foarte bine!

2 comentarii:

Viorel spunea...

Anul asta Galatiul a dat-o rau in bara cu Sarbatorile de iarna: lumini stradale noi si anemice, cele vechi puse dupa blocuri, fara vlaga si fara nimic bun.
Intamplator am trecut prin Braila si m-a impresionat Calea Calarasilor: superba.
Ma bucura sa citesc despre Barlad atat de frumos. Poate faci un album online si trimiti link la noi ca sa publicam pozele.

LA MULTI ANI!

Fiona spunea...

Nu am fost in Braila, dar nu e timpul pierdut!

Din pacate foarte multe poze nu am facute acolo... :( dar poate mai producem. Poza publicata e facuta in barlad, si e bradul cu pricina. :)

multumesc de vizita!! :-D