vineri, 8 februarie 2008

Păţanii alături de un băieţel de 2 ani

Andrei.. dragul de el. Cel mai agitat copil pe care l-am vazut pana acum. Nu are stare mai mult de 30 de secunde in acelasi loc. La propriu.

Saptamanile trecute m-a marcat o intamplare traita langa el. Fiind in perioada in care incepe sa vorbeasa, uneori pe limba noastra, de cele mai multe ori pe limba lui, e foarte distractiv sa il auzi stalcind cuvintele sau sa descoperi asocierile pe care le face.

Petrec destul de mult timp impreuna cu el. Suntem prieteni buni. Chiar daca in toiul jocului se uita la mine .. zice "NU" scurt si imi articuleaza o palma peste fata. Ii trece repede, face mai-mai imediat.:)

Intr-una din zile, eram cu el. Era in intervalul acela de 30 de secunde.. cred ca era reclama a televizor (asta e secretul). Andrei vine langa mine, sta un pic, se uita la mine, imi pune mana pe burta si zice cu zambetul de buze : "BEBE" PANICA!!! Whaaaat??? cum "BEBE"? Nu, nu, nu, Andrei! N-are cum...:-S.. Mai sta 2 secunde... imi ridica tricoul, pune iar mana si zice "CUCU".
Oh nuuu... bebe... cucu.... eu??? Pe cuvantul meu daca nu eram pregatita sa fac un test de sarcina deja. Stiu eu ce capacitati mai are copilul asta?

La vreo 2 zile, cand i-am povestit si mamei mele ce s-a intamplat imi spune ca Andrei(la momentul respectiv) face o confuzie .. si spune "cucu" la piele, iar "bebe" o fi spus ca a vazut reclama la televizor cu un copil.. si el comenteaza de obicei tot ce vede. M-am mai calmat. :)

E un scump Andrei. Un copil cu o puternica personalitate, inca de pe acum. Nu ai cum sa te plictisesti langa el.

(to be continued)

Niciun comentariu: