sâmbătă, 15 martie 2008

6 martie 2008

Uite cum trece si timpul si eu nu mai apuc sa scriu aici.

Voiam sa ma mandresc cu perechea mea, care mi-a oferit un cadou de 8 martie inedit. Inedit pentru mine, poate penrtu altcineva ar fi banal.

Cadou s-a intamplat de fapt pe 6 martie, cand am fost (in sfarsit) in Divino. Am iesit cu fetele la un streeptease masculin. Chiar asa, norocul cu baietii nostri care au avut ideea asta, ca altfel nu cred ca ne-am fi gandit la asa asta. Si rau faceam.

Asa ca i-am vazut pe baietii de la Chippendales!!! Da, the ones! Intr-un club plin de femei, si doar femei pornite pe distractie, cei sase baietii au dat un show ca la mama lui. Cu dans, cu cantat, cu dezbracat cu provocat.. cu de toate!! Pot sa zic ca s-au ridicat la inaltimea asteptarilor. Baietii arata bine... 4 din sase sunt chiar MARFAAAA (dupa gusturile mele)!!

La sfarsitul unui show de aprox 2 ore in care au facut tot ce au putut sa dea fetele pe spate (si au reusit, as zice eu) a inceput sesiunea de fotografii. Fiecare doritoare sa se pozeze cu ei, trebuia sa scoata 25 de lei din buzunar pt un polaroid. N-am ezitat. Spune-mi snoaba, nebuna sau cum vrei tu! Am dat 15 lei pe un cocktail care s-a terminat in 10 minute... asa am dat 25 de lei pe o poza, amintire de la primul show de streeptease la care am fost.

Here it is!! :D You go boys!!!!

PS: Majoritatea celorlalte poze nu sunt recomandate minorilor.. asa ca nu publicam.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nistew mosi care abia se misca.

Unknown spunea...

Nu stiu cu cine ii compari tu, de ai parerea asta, sau pe la ce show-uri ai fost/facut!
Dar sigur as vrea sa sti si eu! Dupa cum ziceam, a fost primul show la care am fost... si mie mi-a pacut! Dar imi imaginez ca se poate si mai bine! Ce stiu eu...?:P